最新消息:学英语网提供外教一对一免费在线英语学习公开课、青少英语、职场英语、雅思托福等出国英语培训,随时随地想学就学,是您首选英语培训机构。

2018-2019学年小学六年级英语册期末测评试卷及答案

免费英语学习 ongwen 19浏览 0评论

家长感受分享以后英语培训机构有很多的,选择一家合适自己或小孩的英语培训机构,还是有点困难的,但是众多的也不多,abc360、兰迪英语、沪江英语、vipkid、华尔街英语等,这些机构的能力却差不多,区别仅仅是价格、师资、教学方法不同,大家又可以作个参考,然后选取合适自己的。不过受到老师及社会舆论好评的也是abc360。Abc360专注于英语外教一对一教学方法,超高的性价比及科学的课堂模式跟学习体系最吸引人,尤其是其教材的选用,比其他一家又能合适国内孩子。适合经常学习,对提升英语整体水准能有多大的帮助,并且仍可以免费在线试听【】上完课外教非常有细心的让你点评,发给你,还能够录制出来方便复习,而且我看到外教发音比较纯正,非常值得介绍。那么这么多在线英语培训机构中似乎偏偏推荐ABC360伯英瑞英语呢?原因有下面几点: 1.在线英语培训哪家好:51talk、vipkid、tutorabc、abc360、一线口语、洛基英语,51talk的体量相当的小,和ABC360一样,课程丰富全面,从性价比来说,ABC360比51talk更有优势,同样是一对一在线教学、外教来自欧美和俄罗斯,但是ABC360一节课最低才16块钱,51talk的想贵好几倍。 2.其他的像tutorabc知名度也很好,但是她们在价格上面走高档路线,欧美课程一节课又能200左右,所以性价比不低。至于一线口语和洛基属于电话英语的范畴,一般经常人选择了吧,当然,有兴趣的也可以自己去试上。 3.其他一些英语培训机构,诸如英孚英语、韦博英语…本身是作线上的,但也开设了一些在线课程,虽然实力仍可以,但是她们的在线还进入探索时期。比如英孚英语因为有胡歌代言,知名度很高,但它们一年的成本又能好几万,没有规定的费用标准! 4.假如迫切需要在线英语培训,机构的选取最应该技巧,选择什么样的服务、什么样才省钱、哪种培训最实用的之类都是要考量的,还有就是每家机构都有试听课少儿英语哪个好,自己可以把握这种机会看一下,有个自己的实际体验,做选取也完整这些。在这里把价值188元的abc360英语课程分享让你们免费试听【】。结语:以上就是我这么多年摸索反思起来的内容,希望还能帮助去还在找在线英语培训的朋友们!

一、看图写句子,开头字母已给出。(10分)

二、找出不同类的单词(10分)

1. A. actor B. father C. teacher D. cleaner

2. A. cloud B. rain C. sun D. seed

3. A. classroom B. bookstore C. salesperson D. shoe store

4. A. bus B. foot C. plane D. subway

5. A. east B. west C. straight D. south

三、看截图,选出相应的词组或名词(10分)

四、单项选择(20分)

1.How do you go to school?

A. I go to school on foot.

B. The school is next to the hospital.

C. I am going to the cinema.

2.What is your hobby?

A. I like making kites.

B. She goes to work by bus.

C. Next to the hospital.

3.Turn left at the cinema, then __________. It’s on the left.

A. our school B. go straight C. green light

4. at the red light.

A. Stop B. Go C. Wait

5.Excuse me. Where is the cinema?

A. I am a cleaner.

B. Next to the bookstore.

C. I am going outside.

6.Tom’s mother teaches English. What does his mother do?

A. She is a policewoman.

B. She is a teacher.

C. She goes to work by car.

7.When does she go to school?

A. She works in Beijing.

B. She goes to school at 7:30.

C. Yes, she does.

8.What are you going to do this afternoon?

A. Yes, he does.

B. I am going to play football.

C. He likes collecting stamps.

9.Does your pen pal live in Shanghai?

A. I like diving. B. He is tall and strong. C. Yes, he does.

10.Where are you going this afternoon?

A. Next to the shoe store.

B. I’m going to the bookstore.

C. He is going to visit grandparents.

五、选择与截图相符的句子,并将照片的符号标号填去相相应的语句后面的空格外。(10分)

( ) 1. My father goes to work by bike every day.

( ) 2. I’m going to make a card for Sarah.

( ) 3. He helps sick people.

( ) 4. Let’s go to the Great Wall this weekend.

( ) 5. My aunt is an engineer. She works in a car company.

六、仔细通读下列五篇小课文,将短文的内容与照片对应出来,并将每题的序号填入括号上。(10分)

1. He likes helping people. He goes to work by motorcycle. He helps make our city a safe place to live and work in.

2. He works in a bank. He helps the bank use their money well. He likes working with number and he is good at computer.

3. She likes drawing pictures. She works in a car factory. She often goes to work by car.

4. She works in a hospital. She often helps sick people.

5. He works in a street. He cleans streets and he works hard.

七、看图,完成对话。(10分)

八、阅读理解(10分)

Mike: Excuse me. Can you tell me where Nature Park is?

Man: Yes, it’s beside the school.

Mike: How can I get there?

Man: You can take a bus. You can walk there, too.

Mike: I’m new here. Where can I find the right bus?

Man: This way, please. You can see it.

Mike: Is it over there?

Man: Yes, it’s over there.

Mike: Thank you very much.

Man: You’re welcome.

选择填空 ( 6分)

1. Mike doesn’t know the way to ______.

A. a school B. his new house C. a park

2. Which of the following is NOT right?

A. Mike is new in the city.

B. Mike meets a friend on his way.

C. A man tells Mike the right way.

3. “You’re welcome” means _______.

A. 不用谢 B. 欢迎再来 C. 慢走

从对话中找出合理的词以其准确形式填空。(4分)

4. I can see a chair ___________ the door.

5. My father _____________ me to the park every Sunday.

PEP版2018-2019学年小学六年级英语上册期末测评试卷参考答案

一、1. artist 2. newspaper 3. cloud 4. policeman 5. bus

二、1. B 2. D 3. C 4. B 5. C

三、1. B 2. A 3. A 4. B 5. B

四、1. A 2. A 3. B 4. A 5. B 6. B 7. B 8. B 9. C 10. B

五、1. C 2. D 3. B 4. E 5. A

六、1. B 2. A 3. E 4. D 5. C

七、1. on foot 2. works, hospital 3. the cloud 4. riding, bike 5. plant trees

八、1. C 2. B 3. A 4. beside 5. takes

转载请注明:学英语 » 2018-2019学年小学六年级英语册期末测评试卷及答案

您必须 登录 才能发表评论!